Welkom

Je neemt nu een kijkje op een andere website over dolfijnen. Deze site staat boordevol informatie over dolfijnenergie, de energetische middelen – de dolfijn energetica, toepassingen, prachtige foto’s, filmpjes en interessante links. Ook kun je je opgeven voor een workshop als je wilt gaan werken met dolfijn energetica, voor jezelf of therapeutisch. Klik hier voor meer info.

(Je kunt op de foto’s klikken om ze dan in prachtig groot formaat te kunnen bekijken. Links staan altijd in blauwe letters)

Introductie

Hier volgt het verhaal van het ontstaan van de Asberg Dolfijn Energetica®.

Dolfijnen zijn al vele eeuwen de vrienden van de mens. Zij inspireren, maken mensen enthousiast en heel blij met hun aanstekelijke speelsheid, hun kracht, levensvreugde en intelligentie.
Wat we al lange tijd weten is dat zij een helende invloed hebben op de psyche van de mens. Zonder enige uitzondering raken ze je: jong, oud, met of zonder beperking of stoornis. Er zal wel geen wetenschappelijk bewijs bestaan voor hun helende werking maar je hoeft alleen maar zelf te kijken en je ziet wat er met de WildQuest_W9_2015 616 cmensen gebeurt.
Dolfijnen kun je zien als mystieke wezens. Zij worden de engelen van de zee genoemd. Velen die met de dolfijnen gezwommen hebben zullen dit beamen.
In 2004 werd ik geheel onverwacht geraakt door de dolfijnen. Ik hoorde van een vriendin dat zij naar de Rode Zee zou gaan om met dolfijnen te zwemmen. Dit nieuws liet mijn niet los en de dagen erna raakte ik (vanuit het niets) steeds meer geëmotioneerd om de dolfijnen. Ik ‘moest’ er naar toe!
Deze uitnodiging heeft me aan het denken gezet. Waarom moet ik er naar toe? Ik had al ervaring met energetische remedies van derden en werd zomaar geïnspireerd zelf energetische remedies te gaan creëren samen met de dolfijnen. Met die duidelijke intentie ben ik afgereisd naar Egypte, zonder enig idee hoe je energetische remedies moet maken.

Wat zijn energetische remedies?

Chemisch gezien: zuiver bronwater en brandewijn. Het bronwater fungeert als informatiedrager, de brandewijn is het conserveringsmiddel. Wat velen weten is dat je in water (maar bijvoorbeeld ook in zout of kristallen) informatie of energie kan opslaan.

De wereldberoemde Japanse wetenschapper Masaru Emoto heeft de informatiedragende kwaliteit van water gedemonstreerd door ijskristallen te fotograferen. Het is gebleken dat gedestilleerd water heel verschillende ijskristallen kan vormen afhankelijk van de informatie die naar het water is gestuurd. Kijk maar eens op de Europese website van zijn organisatie.

De basis van de dolfijn energetica is bronwater. De informatie die in het bronwater is opgeslagen is een energetisch patroon (veld van bewustzijn) dat de dolfijnen in de Rode Zee hebben gecreëerd, waar zich op dat moment de flesjes met bronwater in bevonden. Dit energieveld was voor mij goed voelbaar en erg krachtig. Zo ontstond in de Rode Zee de eerste serie dolfijn energetica. Meer>>

Welke informatie is er in de dolfijn energetica opgeslagen? Dat is het wezen (of frequentie/trilling) van de wilde dolfijnen uit de Rode Zee. Zoals zij leven en wie zij zijn, dat drukken zij uit met hun wezen. Het voordeel van de dolfijnen t.o.v. de mens is dat zij geen blokkades hebben op chakra niveau. De eerste serie dolfijn energetica (‘Serie 1’) werken specifiek de-blokkerend op ons chakra systeem. Het zijn echter geen geneesmiddelen! Het zijn remedies die jouw geestelijke groei of zelfgenezend vermogen ondersteunen.

Er volgde een ruime testperiode. Na een jaar was ik ervan overtuigd, dat deze energetische remedies, lichtremedies, essences of hoe je ze ook wilt noemen echt mooi werk doen! Zij ondersteunen het zelfhelende vermogen van de mens. De middelen worden sinds 2005 gedistribueerd onder de merknaam: Asberg Dolfijn Energetica®

Disclaimer

De inhoud van deze website geeft niet aan dat je geen gebruik hoeft te maken van je eigen huisarts of andere medische professionals. Integendeel: deze moet je zoveel mogelijk betrekken bij je keuzes. Je bent verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Wij kunnen je daar bij helpen.

De Asberg Dolfijn Energetica® zijn geen medicijnen en dienen nooit als zodanig te worden aangeprezen of ingezet. Het zijn ondersteunende middelen op energetisch vlak die een persoon kan ondersteunen in zijn/haar geestelijke ontwikkeling.