Algemene beschrijving Kinder Dolfijn Energetica

Deze Kinder Dolfijn Energetica ondersteunen de kinderen in hun ontwikkelingsprocessen. Daar waar de levensvreugde door ervaringen of fysieke problemen al heel vroeg geblokkeerd is geraakt helpen ze de kinderen in hun loslaat-processen en ondersteunen om de blijheid terug in hun leven te kunnen ervaren.Image_2015-07-21_19-57-52_458 (2)
De dolfijnen helpen om weer terug in het gevoel te komen om zo op een speelse manier de kinderen in hun creatieve krachten te zetten. Geborgenheid, veiligheid en bescherming zijn daarbij de sleutelwoorden.

Deze serie Kinder Dolfijn Energetica is een steun voor kinderen en therapeuten die met kinderen werken. Een kind kan soms moeilijk aangeven waar het mee zit uit angst niet geloofd te worden en daarom afgewezen te worden.

De nummers 1 t/m 5 zijn geestelijke energieën die diep doordringen in de aardse energie van het kind.

De nummers 6 t/m 13 zijn een steun voor kinderen die het in deze tijd soms moeilijk hebben door de omgeving, opvoeders. Leerkrachten kunnen soms een teveel denken vanuit het perspectief van een groep, in plaats van dat zij het kind als individu zien. Deze energie helpt kinderen weer uniek te durven zijn.

Voor beschrijvingen per flesje klik hier

Flesjes KDE vrijgemaakt door Ernst