Werken met dolfijnenergie

Een intensieve ééndaagse nascholing waarbij je kennis maakt en leert werken met de dolfijnenergie.
Je leert hoe je ze moet toepassen en gebruiken bij problemen op chakra-, energetisch en fysiek niveau.

Aan het helende vermogen van de dolfijnen wordt veel aandacht besteed. Je zult de interacties met je eigen energiesysteem voelen/ervaren: je krijgt informatie over de werking van de Dolfijn Energetica. Daarnaast krijg je een uitgebreide set documentatie en een syllabus mee naar huis.

Je leert hoe je de energetica kunt integreren in je eigen therapievorm en toepassen in je eigen praktijk.

Je zult de werking van je eigen energiesysteem en het meridiaansysteem zoals we dat kennen uit de TraditionalImage_2015-07-21_19-57-52_458 (2) Chinese Medecine, leren voelen door praktische oefeningen. Er wordt in het theoriegedeelte dieper ingegaan op de correspondenties tussen het meridiaansysteem, de geest en het fysieke lichaam. ’s Middags zul je deze correspondenties zelf ervaren, tijdens oefensessies met elkaar.

Dolfijnenergie is breed inzetbaar: bij healing, meditaties, ontspanningsoefeningen, in combinatie met homeopathie of orthomoleculaire geneeskunde, bij regressie- en reïncarnatietherapie, massages, haptonomie, enz. De module wordt afgesloten met een certificaat.

Heb je belangstelling voor een workshop? Stuur een e-mail naar info@dolfijnenergetica.nl of vul het  Contactformulier in. Je krijgt dan bericht zodra er weer een workshop wordt ingepland!