Under Construction

kun je de workshop Werken met dolfijnenergie volgen in Panheel, bij het Instituut voor Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde.  Dit is een intensieve ééndaagse nascholing waarbij je gaat werken met de zachte dolfijnenergie. Je leert hoe je de dolfijnenergie kunt toepassen en gebruiken bij therapeutisch werk op chakra-, energetisch en fysiek niveau. Je werkt tijdens licht lichaamswerk, in meditaties en met de dolfijn energetica tegelijkertijd ook aan de groei van je eigen bewustzijn. Docent: Hugo Asberg.  Interesse in deze workshop?  Heb je nog vragen? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail aan info@dolfijnenergetica.nl   De workshop is geaccrediteerd door de VBAG, KTNO, BATC, LVNG en VIV. Kosten € 100,00. De workshop wordt afgesloten met een certificaat. Inschrijven voor de workshop doe je via de website van Instituut voor E.E.N. te Panheel.

https://www.instituuteen.nl/inschrijven/

 

Zwemmen met Bultrugwalvissen op de Silverbank in januari 2017!

Dankbaar dat wij (Mieke en ik) eindelijk de bultrugwalvissen (Megaptera novaeangliae) hebben ontmoet. Ook hebben wij ‘soft-contact’ met ze gehad in het warme water van de Silverbank! Dit is een zeereservaat noordelijk van de Dominicaanse Republiek (“Sanctuary for the Marine Mammals of the Dominican Republic”). We hebben zelfs even oog in oog gelegen met een kalfje met moeder. Op een andere dag was lang contact mogelijk met twee ‘sleepers’. Een male en female die heerlijk dutjes van 20 minuten deden op de bodem. Was het tijd om een luchtje te scheppen dan kwamen ze voorzichtig dichtbij genoeg om ze heel goed te kunnen zien. We hadden een Whale Connection! Met onverwachte en liefdevolle hulp van medereizigers Yvon en Carolyn kreeg ik de mogelijkheid om 7 flesjes met heel bijzondere energetica te ontvangen in het water. Het zal nog even duren maar ik verwacht op het goede moment meer over deze walvis energetica te kunnen vertellen. Het was een onvergetelijke en spannende reis, onder deskundige begeleiding van Mary J. Getten – dierentolk en Tom Conlin, wereldwijd al 26 jaar dé humbackwhale expert. Ook geïnteresseerd in zwemmen met bultruggen? Check: http://ajourneyofdiscovery.com/whalesvideopage.html

 

 

 

 

www.dolfijnenergetica.nl nu ook in het Engels

De vernieuwde site is nu (juni 2016) tweetalig. Klik op het Engelse vlaggetje rechtsboven de header van de website en je hebt de Engelse versie van de site te pakken.  Je kunt nu ook je buitenlandse cliënten heel precies informeren over deze mooie dolfijn energetica!

 

Kinder Dolfijn Energetica uitgebreid

KDE parade

In 2012 werden de Kinder Dolfijn Energetica geïntroduceerd. Van de wilde dolfijnen in de Rode Zee kreeg ik 5 prachtige energetische middelen mee. Vele therapeuten hebben deze energetica al in hun praktijk voor het werk met kinderen. In de zomer van 2015 zijn er 8 nieuwe energetica bijgekomen. Deze 8 flesjes vinden hun oorsprong in de Atlantische Oceaan. De Kinder Dolfijn Energetica is nu een serie van dertien en daarom ook compleet! Lees hier meer over de nieuwe aanwinst.

Heb je de eerste set van 5 flesjes al? Je kunt (alleen) dan tegen een gereduceerde prijs een aanvullingsset aanschaffen! Die wordt geleverd in de standaard kartonnen doos met beschrijvingen van alle 13 flesjes. Wil je de aanvulling bestellen, klik dan hier.

 

160924-workshop-groep-cursisten

Workshop Werken met Dolfijn Energie. De deelnemers op 24 september 2016. In Panheel!

Succesvolle Workshop op 24 september 2016!

In samenwerking met Instituut E.E.N. op 24-9-2016 een succesvolle workshop gedaan. We hadden een club van 8 therapeuten (waarvan zelfs 4 mannen!). Er is intensief getest, uitgewisseld en er zijn behandelsessies gedaan met de dolfijn energetica. Ook ontbrak het niet aan een gezonde portie lichaamswerk om ons lichaamsbewustzijn te vergroten. De dolphin connection is gemaakt  d.m.v. een kersverse energetische oefening!  Al met al weer een zinvolle en vooral mooie bijscholingsdag in Panheel (workshop is geaccrediteerd door VBAG en VIV).