Toepassingen

De AsberWildQuest_W11_2015 126 cg Dolfijn Energetica® kun je op verschillende manieren gebruiken. Je kiest op basis van een test één of meerdere dolfijn energetica uit. Je kunt testen met een pendel, spiertest, polsdiagnose of (vas)test, biotensor, afgaan op je intuïtie, of hoe het voelt als je een flesje vasthoudt. Voor kinderen is het een vanzelfsprekende zaak dat zij een flesje pakken en kunnen voelen welke hen kan ondersteunen.
Heb je eenmaal een keuze gemaakt dan kun je een ‘complex’ samenstellen. Dat is een flesje van 30cc grotendeels gevuld met bronwater. Voeg van iedere uitgeteste energie 1 druppel toe. Dit kun je dan meerdere malen per dag naar behoefte innemen. Standaard dosis is 4x daags 4 druppels innemen.

De Asberg Dolfijn Energetica® zijn met alle vormen van therapie te combineren. De energetica wordt vaak als ondersteunend middel toegepast in de natuurgeneeskunde, EEN therapie, orthomoleculaire therapie, bij healings, (stoel)massage, regressie- en reïncarnatietherapie en meditatie. Ook wordt de Kinder Dolfijn Energetica steeds meer toegepast door kindercoaches.

Voorbeelden:

 • Je kunt tijdens een behandeling een druppel onder de tong geven of op de huid wrijven waar zich een blokkade bevindt.
 • Doe een paar druppels in een testbuisje en draag dit gedurende drie weken, in je linkerzak.
 • Leg een testbuisje in je kussensloop, of onder je onderlaken.

  Hangertje met Rubber koord

  Zilveren Hangertje

 • Tijdens een meditatie kun je een druppel innemen, of een flesje / testbuisje bij je dragen.
 • Speciale zilveren hangertjes, met daarin een mini-testbuisje (afmeting 30 x 9 mm), zijn hiervoor verkrijgbaar. Bestelt u een hangertje dan wordt deze indien gewenst gevuld met de door gekozen / voor u uitgeteste middelen. Kijk hiervoor bij Bestellen.
 • Enkele druppels toevoegen aan de massageolie
 • Tijdens een healing, enkele druppels op je handen doen en daarna behandelen.
 • Houd tijdens een healing of massage een flesje op de zonnevlecht van je cliënt.