Asberg Dolfijn Energetica® Serie 3 flesje 1

Correspondentie: Violet, Kruin

Deze energetica helpt om de zuivere wilskracht te versterken en geeft inzicht waarom die geblokkeerd is geraakt. Alleen vanuit zuiverheid kan men onvoorwaardelijke liefde laten stromen.
Transformeert tevens alle belasting die door anderen wordt opgelegd. Je mag jezelf zijn en je gevoel volgen, dat geeft tevens kracht waardoor je jouw eigen ideeën kunt verwezenlijken. Deze ideeën en impulsen worden soms geruime tijd door je zielewezen doorgegeven maar door gebrek aan eigen zuivere wilskracht weggestopt.


Asberg Dolfijn Energetica® Serie 3 flesje 2

Correspondentie: Zenuwstelsel – Linker Lichaamshelft

Deze energetica werkt op de rechterhersenhelft en correspondeert met de linker lichaamshelft. De energie helpt met name bij pijnklachten die door communicatieproblemen zijn ontstaan.
Wanneer de innerlijke wijsheid niet wordt gevolgd kom je steeds verder van je eigen zelf af te staan. De oorzaak kan zijn dat in het verleden teveel druk opgelegd is doordat onze opvoeders nog niet waren afgestemd op het Christusbewustzijn. Te strakke normen en waarden geven de ziel geen ruimte zeker als deze vanuit het ego zijn gelegd. Dit kan leiden tot nervositeit en innerlijke onrust doordat het zelfvertrouwen geblokkeerd is en er twijfel is ontstaan. Deze dolfijn geeft inzicht en heeft een krachtige healing in zich die diep inwerkt op het zenuwstelsel. Geeft innerlijke rust.


Asberg Dolfijn Energetica® Serie 3 flesje 3

Correspondentie: Mentaal Lichaam – Rechter lichaamshelft

Deze energetica werkt op het mentale lichaam en geeft inzicht in levenslessen. De energie werkt op de linker hersenhelft en correspondeert met de rechter lichaamshelft.
Wanneer de klachten rechtszijdig zijn is het belangrijk om inzicht te krijgen wat losgelaten kan worden. Teveel druk die door de buitenwereld wordt opgelegd kan tot tal van psychosomatische klachten leiden.
De energie zet je tevens in je eigen leiderschap zodat je de eigen verantwoording weer kunt nemen. Dit is nodig om vanuit het Christusbewustzijn te leven en te werken.
Voor mensen met een leidinggevende positie is deze dolfijn tevens een ondersteuning om hun leiderschap vanuit menselijkheid te voeren.


Asberg Dolfijn Energetica® Serie 3 flesje 4

Correspondentie: Roze – Hart , Dunne Darm

Deze energetica is een steun voor mensen die nog streng voor zichzelf zijn. Dit kan zich uiten in verkrampte gewrichten en verstijving van spieren.
De kleur roze maakt krachtig door zachtheid en geeft een blij gevoel van binnen. Alleen vanuit mildheid en mededogen kun je van jezelf houden. Hoe meer liefde je ook naar je omgeving uitstraalt. Deze energie is een steun voor mensen die tevens hoge verwachtingen hebben naar hun omgeving en die de onvoorwaardelijke liefde nog niet hebben gerealiseerd.
Tevens is deze dolfijn een ondersteuning bij darmkrampen/werkt tevens op de dunne darm en op het hart.


Asberg Dolfijn Energetica® Serie 3 flesje 5

Correspondentie: Lentegroen – Fysieke Lichaam

Deze energetica heeft een sterke helende werking bij fysieke klachten die soms vanuit de psyche zijn ontstaan. Tevens kan deze energie ingezet worden ter ondersteuning en herstel na ziekte. De kleur lentegroen geeft tevens een liefdevol en warm gevoel.
Tevens is deze dolfijn een ondersteuning voor mensen die niet rechtvaardig behandeld zijn. Ze helpt om emotionele wonden te genezen.
Geeft inzicht wanneer je nog teveel oordeelt over jezelf en anderen. Je geeft anderen meer de ruimte en laat ieder zijn eigen weg gaan. Dit geeft je vrijheid en laat energie weer stromen.


Asberg Dolfijn Energetica® Serie 3 flesje 6

Correspondentie: Geel – Tonus Regulatie

Deze energetica helpt om de onvoorwaardelijke liefde te laten stromen. Boosheid en onmacht worden getransformeerd. De energie werkt helend op klachten van spieren pezen en banden. Deze kunnen ontstaan als er teveel spanning op zit (tonusregulatie) die ontstaat als er te lang onmacht is gevoeld.
Deze dolfijn zorgt ervoor dat de flexibiliteit toeneemt en maakt tevens soepel in het denken. Levenslessen zijn soms gekozen voor de ziel om uiteindelijk door te kunnen groeien naar het Christusbewustzijn. De energie koppelt tevens los van alle karma dat vanuit het ego is ontstaan. Werkt op de solar plexus en geeft een zonnig gevoel.


Asberg Dolfijn Energetica® Serie 3 flesje 7

Correspondentie: Oranje – Yin Organen

Deze energetica is een steun voor mensen die hun gevoel hebben geblokkeerd en daardoor hun innerlijke stem niet kunnen volgen. Dit veroorzaakt klachten zoals verstopte neuzen en buikpijn bij kinderen. Wanneer men teveel vanuit de ratio werkt omdat men voortdurend alert moet zijn ontstaan er angst en druk die de gevoelens blokkeren.
De energetica geeft doorstroming, de trilling van de kleur oranje: reinigt tevens de kundalini energie.
Deze energetica kan tevens ingezet worden voor heling van het fysieke lichaam omdat ze via de ruggenwervels en zenuwbanen tot in alle organen komt. Het evenwicht tussen de yin en yang organen wordt weer hersteld.


Asberg Dolfijn Energetica® Serie 3 flesje 8

Correspondentie: Kristal – Causaal Lichaam

Deze dolfijn helpt bij blokkades die door het denken zijn ontstaan. Tevens werkt deze energetica bij electrosmog en aardstralen. Onbewust geeft dit veel spanning in de aura en het causaal lichaam raakt verkrampt. Dit uit zich in de gedachten: denken vast te zitten, gedachten van uitzichtloosheid enz.
Deze energie is tevens een ondersteuning bij mensen die depressief zijn; helpt hen om geestelijk – aards evenwicht te vinden. Deze energie is kristalhelder en geeft doorstroming, rust en ontspanning.
Tevens is deze energie een steun voor mensen die teveel piekeren en tobben uit angst om fouten te maken. De oorzaak kan in het verleden liggen, waar nog vanuit schuld en straf werd gehandeld. De energie herstelt de balans samen met Serie 3 nr. 7 tussen gevoel en denken.


Asberg Dolfijn Energetica® Serie 3 flesje 9

Correspondentie: Aarde Kracht – Perineum

Deze energetica geeft aardse kracht en herstelt het vertrouwen in jezelf, geeft een veilig gevoel en lost daarmee angsten op. Voor mensen die de kracht in zichzelf missen geeft deze energie inzicht en doorstroming daar waar de kracht geblokkeerd is geraakt.
Alleen vanuit zelfvertrouwen kun je vertrouwen op je innerlijk weten en durf je te spelen vanuit jezelf. Dit geeft tevens openheid en duidelijkheid naar je omgeving toe.
De energie is een steun voor mensen die teveel hooi op hun vork nemen en dit uit angst dat ze anders niet goed genoeg zijn. Herstelt de eigenwaarde en ondersteunt om vanuit het Christusbewustzijn te leven en te handelen.


Asberg Dolfijn Energetica® Serie 3 flesje 10

Correspondentie: Goudbruin – Voeten, Thymus

Deze energie heeft de trilling van het goudbruin. De moeder Aarde energie onder de dolfijn energetica. De energie ondersteunt mensen die nog moeite hebben om zichzelf en hun fysiek lichaam te accepteren. De oorzaak kan zijn dat men ooit is afgewezen op uiterlijk door personen die nog vanuit het ego handelen.
Herstelt de eigenwaarde en werkt op de voetchakra’s en de thymusklier. Alleen als je het vertrouwen in jezelf hebt hersteld en van jezelf kunt houden kun je vanuit vrijheid handelen. Dit is de basis en het fundament van het Christusbewustzijn. Dan kan de liefde stromen en kan je voor jezelf het paradijs op aarde maken.


Asberg Dolfijn Energetica® Serie 3 flesje 11

Correspondentie: Kobalt – Schouders, Nek

Deze dolfijn energie heeft de trilling van het kobalt in zich en helpt bij schouder- en nekklachten. De energie helpt te transformeren naar het Christusbewustzijn.
Wanneer er een tekort aan de kleur kobalt is dan heeft men moeite met aanpassen aan de omgeving.
Tevens ondersteunt deze energie bij hormonale problemen. De oorzaak kan zijn dat er lange tijd een disbalans is geweest. Voor mensen met minderwaardigheidsgevoelens geeft deze dolfijn energetica inzicht waar deze zijn ontstaan. De oorzaak is vaak dat er nog teveel vanuit het kastenstelsel wordt gedacht. De energie helpt dat je jezelf respecteert en anderen daarmee ook, en dat iedere ziel zijn eigen weg te gaan heeft in zijn eigen unieke uitgekozen plan.
Voor mensen die teveel zorg en lasten van anderen op zich nemen uit angst om niet goed genoeg te zijn, ondersteunt de energie om hier los van te komen.


Asberg Dolfijn Energetica® Serie 3 flesje 12

Correspondentie: Goud – Lichtlichaam

Deze energetica heeft de trilling van het goud in zich en werkt tot op het hoogste goddelijk lichtlichaam. De energie laat je beseffen dat God liefde is en dat jij deze liefde tot uitdrukking mag brengen hier op aarde, vanuit het Christusbewustzijn.
Deze energie geeft tevens inzicht wanneer het geven en ontvangen niet in balans is. Alleen hij die kan ontvangen kan ook doorgeven. Dit is de werkelijke betekenis van doorstroming!
Voor mensen met een burn-out, overwerktheid en na zware geestelijke arbeid (studie, projecten, enz.) herstelt deze energetica het evenwicht.
Geeft tevens het inzicht dat rust en meditatie nodig zijn om in balans te komen en te blijven.
Het symbool hiervan is de stertetraëder (de Davidster) – de ziel die zich naar het Goddelijke heeft gericht en vervolgens het Goddelijke tot uitdrukking brengt op aarde.


Asberg Dolfijn Energetica® Serie 3 flesje 13

Deze dolfijn energie helpt je om meer in het hier en nu te komen en de tijdsdruk los te laten. Voor mensen die spiritueel zijn en de verbinding met de aarde hebben losgelaten geeft deze energetica inzicht en geaardheid.
Dit is nodig om niet in de fantasie te gaan en de hoogste spiritualiteit op aarde te kunnen beleven.
Tevens is de energie een ondersteuning voor mensen die nog moeite hebben om zich te openen voor het spirituele. Het helpt hen zich op het hogere plan af te stemmen. Deze mensen werken soms veel te hard en geven zich geen tijd en ruimte, om maar zoveel mogelijk aards bezit bij elkaar te vergaren.
De energie is inzetbaar in alle stress situaties en geeft balans, kalmte en overzicht.