Wil je leren werken met energetica? 

 

Dat kan door deel te nemen aan de intensieve ééndaagse workshop waarbij je kennis maakt en leert werken met de dolfijn- en walvisenergie.
Je leert hoe je ze moet toepassen en gebruiken bij problemen op chakra-, energetisch en fysiek niveau.

Aan het helende vermogen van de dolfijnen wordt veel aandacht besteed. Weer in je eigen kracht komen? Daar zijn de walvis energetica speciaal voor geschikt. Je zult de interacties met je eigen energiesysteem voelen/ervaren: je krijgt informatie over de werking van de verschillende soorten energetica. Daarnaast krijg je een uitgebreide set documentatie en een syllabus mee naar huis.

Je leert hoe je de energetica kunt integreren in je eigen therapievorm en toepassen in je eigen praktijk.

Je zult de werking van je eigen energiesysteem en het meridiaansysteem zoals we dat kennen uit de Traditional Chinese Medecine, leren voelen door praktische oefeningen. Er wordt in het theoriegedeelte dieper ingegaan op de correspondenties tussen het meridiaansysteem, de geest en het fysieke lichaam. Je zult deze correspondenties zelf ervaren, tijdens oefensessies met elkaar.

Dolfijnenergetia en walvis energetica zijn breed inzetbaar: bij healing, meditaties, ontspanningsoefeningen, lichaamswerk regressie- en reïncarnatietherapie, massages, vergevingssessies, enz. De module wordt afgesloten met een certificaat.

Heb je belangstelling voor een workshop? Stuur een e-mail naar info@dolfijnenergetica.nl 

Je krijgt dan bericht wanneer de eerstvolgende workshop wordt ingepland!