Nieuws!

07-12-2023

De nieuwe Serie 6 - Vrijheid is gereed!

De nieuwe Serie 6  - Vrijheid is gereed!

 

In 2018 was voorafgaand aan de reis al helder dat deze Serie 6 gaat over het thema Vrijheid. Ja, toen was het thema al actueel!

De dolfijn energetica zijn in datzelfde jaar geïnitieerd in het water van de Rode Zee (Sataya Reef), in samenwerking met de wilde dolfijnen.

Het proces was echter niet helemaal ‘klaar’ en we moesten wachten! Na enkele heftige jaren in de wereld was het in 2022 gelukkig weer mogelijk om de dolfijnen in de Rode Zee op te zoeken voor het tweede en laatste stukje van de initiatie.

 

Nu is deze Serie 6 beschikbaar voor iedereen die resoneert met de helende energie van de dolfijnen. Ze zijn bijzonder goed in te zetten tijdens meditaties en bewustzijnsprocessen. Voor  jezelf en anderen als je ernaar verlangt om jouw eigen vrijheid te kunnen leven. Ze ondersteunen je om belastende emoties los te laten en in je eigen kracht te gaan staan zodat je jouw doelen gaat nastreven. We zijn op weg naar een Nieuwe Tijd, deze dolfijn energetica ondersteunen je op je pad in die vrijheid!