VERZENDEN
Alle pakketten worden via Post.nl  verstuurd en zijn voorzien van track & trace code, die u per email ontvangt. Op deze manier kunt u bij Post.nl track and trace uw pakket volgen. 

 

 

VERZENDKOSTEN
Alle bestellingen boven de € 120,00 worden in Nederland gratis bezorgd. Onder de € 120,00 berekenen wij € 5,10 verzendkosten voor Losse Flesjes (brievenbus pakket). Voor Complete Sets worden € 9,25 verzendkosten berekend. Wilt u uw bestelling buiten Nederland laten bezorgen, dan kunt u telefonisch of per email (info@dolfijnenergetica.nl) contact op nemen met de voor een opgave van de bezorgkosten. Voor bestellingen buiten Nederland worden altijd verzendkosten berekend, ongeacht het bedrag van de bestelling. 


Bezorgtijden
Alle voorradige artikelen die u op werkdagen bestelt, versturen wij binnen 2 werkdagen.

 

Ophalen
Indien u uw bestelling wil afhalen is dit op afspraak mogelijk. Stuur dan een email naar info@dolfijnenergetica.nl of bel  naar 06-2301 5820.

 

 

 

RETOURNEREN

U heeft een "afkoelingsperiode" van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt (indien het product een garantie seal heeft mag deze niet verbroken zijn) en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag van het product binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

    Uw winkelwagen
    is leeg

Er zijn nog geen beoordelingen over dit artikel!